Hostuesit me te medhenj ne bote

Teksa po lexoja nje artikull vura re nje artikull qe tregonte mbi nje analize te hostuesve me te medhenj ne bote. Te dhenat jane mbledhur nga MaxMind Domain Database (shkarkohej per 100$, nese dikush ka nje kopje, me njoftoni se mund te bejme ca statistika interesante dhe per domaine shqiptare :p).

Te dhenat tregojne qe hostuesi me i madh eshte GoDaddy.com i cili ndiqet nga ThePlanet dhe 1&1.

Hostuesit me te medhenj ne bote (Klikoni per nje imazh me te qarte)

Burimi: http://ilia.ws/archives/236-ISP-Popularity-by-Domain-Count.html

6 Comments

 1. Shkrim tek blogu personal: Hostuesit me te medhenj ne bote http://bit.ly/eZ4kcs #shqip

  Reply

 2. Hostuesit me te medhenj ne bote: http://tinyurl.com/33nb79f /via @armandBrahaj Po ne Shqiperi kush eshte hostuesi me i madh? Shifra?

  Reply

 3. ThePlanet ka ndryshuar ne SoftLayer? @armandBrahaj Shkrim tek blogu personal: Hostuesit me te medhenj ne bote http://bit.ly/eZ4kcs #shqip

  Reply

 4. […] This post was mentioned on Twitter by eklipsi, Indrit Maraku. Indrit Maraku said: Hostuesit me te medhenj ne bote: http://tinyurl.com/33nb79f /via @armandBrahaj Po ne Shqiperi kush eshte hostuesi me i madh? Shifra? […]

  Reply

 5. Besoj :D se hostgator do ishte me :d e madhi

  Reply

 6. pavaresisht se ka cmime pak te shtrenjta GoDaddy mbetet me i mire dhe me i sigurti!

  Reply

Leave a Reply